打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] GM對商二如果*愛&不死軍商團不公平對待

我係如果愛團員
日弟。
由於我統測關係,,當日未能觀賽。
但看完9頁的回覆後,,我也對事件有所了解。
我也覺得GM在這次活動中的做法十分不恰當
你在官網也打了出來,,任何LAG機斷線等情況不受理,,
更不能重賽,,這是你"親手"打出來的。
但點解笑納有得重賽??
其他團就無??當日你心情好??比機會??
定係偏幫笑納??
仲要無比任何"合理解釋"比我地,,
如重賽,,應該即時進行,,為何要遲多足足半個鐘??
如我們團能重賽,,再給多半小時我們準備,,相信會比第1次快吧
希望GM你唔好扮咩事都無,,
巨商?你都做左GM咁多年,,你無理由唔明白這次活動的重要性吧。
你做GM時不是在官理遊戲嗎??
還是在掛機??自己便在偷懶,,出了人工便拍屁走佬??
連你自己都不守好規則。我相信巨商中也沒有人願意守規則。
因為群眾壓力,,就連自己都呃埋??
我相信GM你唔係盲的,,你也應該看到現在如果愛上上下下的所有人都十分不滿。
希望你能給我們一個好答覆。
                                                                                      日弟字
回復

如果 gm 做到野,就唔洗開呢個post 啦 對嗎/?
回復

咁都唔明...咪因為笑納 係大陸團囉!
回復

哂時間搞呢d不如去升lv~_~
回復

GM無d專業道德._.官方都講到明
班高層~日日坐係辦工室~唔知做乜._."
飲下咖啡~等人買點~
咁樣既服務...真係差到嘔~~
比信又唔回...又唔理~~
回復

我諗gm 就係lag左幾日機 先唔回應@o@"
致於 一概不負責係指: 一概不公平行為 佢都不負責
呢d咪打工仔必備條件lo

今次唔搞大件事 爛橙 高層都唔會正視
回復

GM無d專業道德._.官方都講到明
班高層~日日坐係辦工室~唔知做乜._."
飲下咖啡~等人買點~
咁樣既服務...真係差到嘔~~
比信又唔回...又唔理~~
...
二房老師 發表於 8-11-2009 17:02

巨商 網站 出左有關條例啦 GM 點解你咁做 比團重打呀 對其他團有不公平wo ?
回復

GM整呢D比賽前唔該認真SET定D條例LA
又話LAG機唔負責
人地LAG機就重打不特止重可以推遲
抵你個令仔俾人話ON EIGHT ADD TO ONE(數學題 唔係粗口)
自己講到咁好聽 但又係自己出錯
自己俾人媽叉 攪GAG AR-.-
回復

GM太亂黎啦....過份
回復

玩左咁多年...無乜幾多年真係公平公正咁玩...

舊事唔講, 今次改版已經成日無啦啦黑畫面彈game(4核+8G Ram, 咪話我機廢), o向朵戰打怪當日入戰後, 有部份人中bug, 一入戰就死左隻主, 咁點打怪? 出返去再入都唔見左成 ...
hklcf 發表於 8-11-2009 18:03

大佬 4核機唔係文輸處理用咩-口-

個日我見到經常起水原整人斷線既外掛佬 大陸人黎 佢彈完你就會無啦啦黑晒畫面 一上反 有時會問你好玩嗎

此玩家名 nv%shen...
...為不同的數字 是同一名人來
那天都見笑納沒有人斷線 只有我們三個團的人斷 新電腦也斷 不可能吧
回復