收起左側

死聽香港歌既人真係好盲目,完全唔識欣賞英文歌

英文歌d內容有意思
同埋聽多d英文歌對improve英文有幫助
回復 支持 反對

50# 阿杰乂
講下你fans club d野lo...其實我想將fans club 既帖子既主題變有顏色= ="但要考慮到而家fans club果邊既人有冇異議...所以想同佢地傾下~_~
回復 支持 反對

50# 阿杰乂  
講下你fans club d野lo...其實我想將fans club 既帖子既主題變有顏色= ="但要考慮到而家fans club果邊既人有冇異議...所以想同佢地傾下~_~
24321371 發表於 7-4-2009 10:47 PM

Fans Club都冇人去_-
英文歌d內容有意思
同埋聽多d英文歌對improve英文有幫助
kin111 發表於 7-4-2009 10:44 PM

其實你當你英文有番咁上下先有幫助_-
回復 支持 反對

香港d歌好鬼悶~
咁多年都講愛情~
悶唔悶呀~
家上d歌手愈黎愈冇實力~
某d新人成日跟住圈中地位有番咁上下既人~
我唔明點解d人可以咁囉~
之前睇台灣個康熙來了~
有個台灣mv女主角之前係香港參加比賽輸左~
之後有個40-50既男人搵佢~(某公司高層)
個男人同個女仔講~
同佢交往就可以幫佢係香港發展~
我估個男人係'羊獸乘'~
香港咁多歌手唱又唔得,跳又唔得,樣又唔得.
咁都可以做歌手?
唔係靠關係都冇人信啦~
講真~
香港有幾多個歌手可以外國出名先~
最多都係亞洲~
係歐美可以成名既少之有少~(我只知梅姐有西人fans= =,我真係講唔出有邊個係歐美係出名)
反而歐美既歌手係全球都有fans~
話歐美d歌垃圾既人係咪應該諗下自己係咪特別異類呢~

仲有歐美又唔係得roak既歌~
歐美既情歌都比香港既好聽好多~
回復 支持 反對