打印 上一主題 下一主題
收起左側

外國band v.s. 日本視覺系

日本果d band真係onxx的
以為自己整到咁就好x型
其實好核突
回復 支持 反對

回復 21# 的帖子

藝術黎=.="不過我都唔係咁鐘意,,,,,[[yoyo_203]]
回復 支持 反對

原帖由 Timothy 於 31-5-2008 22:22 發表
日本果d band真係onxx的
以為自己整到咁就好x型
其實好核突

我都覺得好扮野...!
回復 支持 反對

化到個妝勁咩......
不過d d 都係日本ge特色
回復 支持 反對

回復 24# 的帖子

我覺好得好似成枝針咁....搞度d頭髮[[yoyo_128]]
回復 支持 反對

頭唔係問題,係搞到自己人唔似人,鬼唔似鬼,
唔知係男人定女人先難頂
回復 支持 反對

哈哈,,大家都唔中意日本band  =]
哇..比樓主講一講,,中意左Lostprophets  tim
最中意4am=]
佢地有冇新歌?  Rooftops最新=v= ?
回復 支持 反對

日本就L'Arc~en~Ciel
聽metal就要聽下Guns N' Roses
回復 支持 反對

原帖由 爆ming 於 4-6-2008 20:51 發表
日本就L'Arc~en~Ciel
聽metal就要聽下Guns N' Roses

標題係 視覺系....,而L'Arc~en~Ciel 唔係v系的 haha

v系冇咩問題 化裝只係個呢個系既特色  除左耳既刺激就係眼
你地話佢地扮晒型咁? 而加既v系 我的確覺 化裝 金色 等等  而加v系我覺得係濫晒

但樓主可唔可以改一改個內容.......你話v系 alice nine the gazette    可唔可以比d有代表性多d呢 x japan luna sea  呢兩隊.....唔好介意我咁講 未成氣候...... 以前既v系唔同而加....而加只著重型唔型.......以前係帶比你對眼刺激......(雖然我都唔係咁鐘意 但我鐘意佢地d歌)

又唔好介意我咁講    唔好當v系就係金毛扮靚仔哥d.... v系有好多類的

當然 各人有各人鐘意既野
回復 支持 反對

請你地唔好歧視VR的風格...
自己睇唔順眼就要話人地樣衰.似人妖..要帶有色眼鏡看VR BAND 嗎?
點解做VR就要比人話到禁?
音樂有唔同風格,有唔同的種類.
回復 支持 反對