收起左側

有冇人重記得westlife呢隊band?

回復 50# 的帖子

嘿嘿..記得就好了..而家聽番可以懷念下^^
回復 支持 反對

原帖由 24321371 於 7-10-2008 00:10 發表
嘿嘿..記得就好了..而家聽番可以懷念下^^

YES
不過我都想聽下佢地最近既歌
有冇好介紹? :p
回復 支持 反對

回復 52# 的帖子

更係有啦...Westlife - Pictures In My Head
Westlife - Season In The Sun
Westlife - Uptown Girl
Westlife - Home
Westlife - My Love
Westlife - If I Let You Go
Westlife - Tonight
仲有好多好多...不過你聽哂先啦^^"多d上黎...大把好歌..有你耳福![[yoyo_019]]
回復 支持 反對

原帖由 24321371 於 7-10-2008 13:48 發表
更係有啦...Westlife - Pictures In My Head
Westlife - Season In The Sun
Westlife - Uptown Girl
Westlife - Home
Westlife - My Love
Westlife - If I Let You Go
Westlife - Tonight
仲有好多好多...不過 ...

Uptown Girl, Home, My Love我聽過!
覺得my love勁好聽!!!
pic in my head和if i let u go也不錯
回復 支持 反對

回復 54# 的帖子

哈哈...正丫呢..如果想聽多d正歌..可以add我msn!
禁我個名就見到~~~
回復 支持 反對

有冇人可以sd westlife同bluse既專輯比我/.\
回復 支持 反對

回復 56# 的帖子

冇丫..冇丫..咩都冇丫><
回復 支持 反對

原帖由 24321371 於 7-10-2008 14:40 發表
哈哈...正丫呢..如果想聽多d正歌..可以add我msn!
禁我個名就見到~~~

added
其實我冇話特定鍾意邊1個 除了jay jolin eason & kenhung
咩歌我覺得好聽就會聽 :p
回復 支持 反對

回復 58# 的帖子

eason ?我love丫>~<"
十面埋伏
回復 支持 反對

原帖由 24321371 於 7-10-2008 15:50 發表
eason ?我love丫>~

活著多好 淘汰!!! mygodness[[onion_23]]
回復 支持 反對