查看: 25064|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港Band隊 -- Soler

http://www.youtube.com/watch?v=QCPpAZI_qqg&feature=related

個人覺得佢地唱功好得,順帶一提呢,佢地唔係香港人,而係葡萄牙人

之前係電視廣告睇過佢地咀香園廣告,已經發覺佢地唱歌超得!

http://www.youtube.com/watch?v=bqHovurNhC8&feature=related
回復

http://www.youtube.com/watch?v=QCPpAZI_qqg&feature=related

個人覺得佢地唱功好得,順帶一提呢,佢地唔係香港人,而係葡萄牙人

之前係電視廣告睇過佢地咀香園廣告,已經發覺佢地唱歌超得!

http://www.youtube.com ...
【迷╯SaM】 發表於 16-4-2009 09:37 AM

係澳門出世嘛聽講0!
我都介紹埋Dear Jane呢隊Rock Band先
必打歌,放大假+戰狼三國
回復 支持 反對

係澳門出世嘛聽講0!
我都介紹埋Dear Jane呢隊Rock Band先
必打歌,放大假+戰狼三國
阿杰乂 發表於 16-4-2009 10:09

睇完戰狼三國套MV

D留言者話個主音好似SOLER ,但我唔覺-.-

不過真係好聽呢,可惜呢兩隊BAND係香港好難發展,只能說香港既樂壇唔多得,並唔關佢地事

個鼓手好有個性呢,轉鼓棍XDDDDD,令我諗起一個舊同學成日轉筆@@~
回復 支持 反對

睇完戰狼三國套MV

D留言者話個主音好似SOLER ,但我唔覺-.-

不過真係好聽呢,可惜呢兩隊BAND係香港好難發展,只能說香港既樂壇唔多得,並唔關佢地事

個鼓手好有個性呢,轉鼓棍XDDDDD,令我諗起一個舊同學成日轉筆@@~ ...
【迷╯SaM】 發表於 16-4-2009 10:46 AM

Rock係香港始終都係難生存覺得_-
俾少少Rock味歌佢地聽都話嘈,難聽
點搞呢?
我都成日轉筆wo_@
回復 支持 反對

教我轉A_A

話時話,有無Lostprophets D歌介紹

我聽過幾首歌,發覺都幾好呀 呢隊BAND^^
回復 支持 反對

我成日比狂人d歌 比同學聽...d同學 聽完即講....onx

p.s狂人=黃貫中
回復 支持 反對

我成日比狂人d歌 比同學聽...d同學 聽完即講....onx

p.s狂人=黃貫中
_Kin 發表於 16-4-2009 12:02 PM

我個FD播過LP首Bleed It Out俾佢補習社D人聽_-
D人問佢係咪邪教個D洗腦歌黎囧

教我轉A_A

話時話,有無Lostprophets D歌介紹

我聽過幾首歌,發覺都幾好呀 呢隊BAND^^
【迷╯SaM】 發表於 16-4-2009 11:13 AM

Fans Club有_@
有埋MV
回復 支持 反對

我個FD播過LP首Bleed It Out俾佢補習社D人聽_-
D人問佢係咪邪教個D洗腦歌黎囧

Fans Club有_@
有埋MV
阿杰乂 發表於 16-4-2009 12:06

膠嫁,首歌咁好聽都話洗腦歌
回復 支持 反對

其實...人地唔like另類歌 都冇計z_z
回復 支持 反對

膠嫁,首歌咁好聽都話洗腦歌
【迷╯SaM】 發表於 16-4-2009 12:49 PM

冇計啦_-''
香港人
回復 支持 反對