打印 上一主題 下一主題
收起左側

呢個問題 會決定2:00後既一身

關閉 [複製鏈接]
100樂點
我第一次打算抽魔珠裝
但有幾個難題 阻止左我打算用一半利是身家去抽

會用掉的錢有:700蚊

第一. 我打算抽zore 但我隻zore得45lv  
如果每日曬3小時 好比心機打地圖  有女王 c  club   好多個任味做
d任介乎47~42     咁要大慨幾日60lv?   同埋d舊任 打唔打好?
定全速打地圖?  做高lv任?

第二,45lv 買唔買套 國皇裝加武器比佢呢?"  因為45升60都有一段時間
定係抽完60lv魔珠裝 剩番既 再抽40lv魔珠裝?

第三,而家套魔珠裝  係唔係都係照舊540樓下?" 仲有剩?

第四,你地係一次過買2百幾廿本抽  定係抽完一百 睇下抽晒味  仲買多100本咁抽?

最佳答案

查看完整內容

等我呢個打任廢人黎答下你.__. 1.你每日3小時 我以你最慢既單挑+gp裝黎計 34之後無任何gp裝買 要自己整,你每日3小時...以你話有42-47任黎計 估你最高47 47-50大概一日 50-54一日 54-57一日 57-60一日,,49起既沙漠任最好5好理 直接做聖域任同vs任就得了 vs任必做 太多經 你剩舊任你等做哂聖域任+vs任先做 咁少經5抵 2.我諗5駛 你已經47啦 試下抽史詩34裝去頂多陣 去到52再整補給用鋼鐵騎兵黎用 手套優先 之後上衣抽披風 其實出刀狀 ...
回復

等我呢個打任廢人黎答下你.__.
1.你每日3小時 我以你最慢既單挑+gp裝黎計 34之後無任何gp裝買 要自己整,你每日3小時...以你話有42-47任黎計 估你最高47 47-50大概一日 50-54一日 54-57一日 57-60一日,,49起既沙漠任最好5好理 直接做聖域任同vs任就得了 vs任必做 太多經 你剩舊任你等做哂聖域任+vs任先做 咁少經5抵

2.我諗5駛 你已經47啦 試下抽史詩34裝去頂多陣 去到52再整補給用鋼鐵騎兵黎用 手套優先 之後上衣抽披風 其實出刀狀態已經夠攻 我都系34lv裝直上56-.-

3.係 而且今期魔珠好多人都話5駛2000台點咁多 好多人都話480港幣夠抽

4.頭360港幣既點一次過買 之後再睇下點逐次買
回復

第一條問題我唔肯定要打幾多日,因為你有女王gc club果d野,都要睇你打咩地圖,一個人打定係幾個人打.至於任果度你就清哂佢先吧,清哂就全部打地圖,同埋到左後期會得番好少任的了,所以你清埋舊任都冇所謂
第二條問題我就覺得你抽完60lv裝之後剩低既抽下40lv魔珠好d,其他係魔珠抽唔到既位就抽gp裝,或者自己去打材料合成45lv既強化加百利戰士裝,至少甘樣冇用甘多錢
第三條問題呢,唔一定係540樓下,但係都會係500-600左右,睇個人運氣
第四條問題,我個人就係一次過買250本書抽既,因為之前巴哈有人做個實驗抽哂全部人既魔珠,發現都係二百幾本就會抽哂,所以我自己就係一次過買250本書黎抽,但係間中有機會抽剩一件,之後我再買60本,頭果幾下就會抽番,不過e個應該係我個人運氣問題,因為我d fd都係一次過買250本就抽哂,我比較黑-a-||
回復

第一
打到d高等任冇曬 先打番d低等任

第二
其實45-60有女王同gc club係好易升;大約一星期到(如果慢慢打;但一日都要打6-10個鐘)
之後再抽60魔珠裝;60前用任送既裝頂住先=]

第三
咩540樓下?
如果您講抽卷既話;大約200-400到啦...
(運氣好;當然20內都得=]

第四
我覺得...一百;一百;一百咁買好似好d
回復

一.
多打高lv任務=]如:雷神圖 有女王果d升得仲快=]   無得大慨
睇下你打得快唔快 多唔多
二.
唔洗哂錢去buy國王裝 你抽gp裝就得
三.
睇下你好唔好運姐 呢d無得話你知
4.
先100本 100本未得先在入 會好d

ps: 我生日呀 果100樂點識做啦~~
回復

一.
多打高lv任務=]如:雷神圖 有女王果d升得仲快=]   無得大慨
睇下你打得快唔快 多唔多
二.
唔洗哂錢去buy ...
紫靈乂 發表於 4-2-2011 11:51

都要睇下仲有邊個答  2點前 決定
回復

我就會去抽40lv算啦,你升得咁快既話冇人肯同你玩,仲有你抽60既話有排先用到
回復

回復 5# Alan20081326

人地生日呀 生日大哂=] 嗚T^T
回復

我就會去抽40lv算啦,你升得咁快既話冇人肯同你玩,仲有你抽60既話有排先用到 ...
david825 發表於 4-2-2011 12:30

我都係抽定先架炸...
回復

1.基本上不停做任(包括洗埋對戰任)要升上60不難
無記錯應該50幾lv會開始出現任務做曬都未升lv既情況
有2個選擇: 洗對戰 and 打地圖 (講同無講冇分別XD)
地圖建議後勤,易打+多經
2.用gp裝就得,抽稀有裝就ok,夠你用到60lv,吾好曬$抽40lv魔珠/買國皇裝,到左60lv咪又要刪左去
3.睇你運氣,但大多數都吾過600,除非你真係黑仔到死
4.如果整係打算抽一套魔珠就100,100咁買
回復